Stil ve moda düşkünleri için Stilize bir günlük

Şeyma Özkaya Erpul / E-MBA 2009 / Avea Kurumsal Pazarlama Müdürü

Turkcell ve Avea’da yedi yılda deneyim kazandığı GSM sektöründe B2B pazarlama çalışmalarını büyük bir tutkuyla sürdüren Şeyma, bir yandan da yaklaşık 1,5 yıldır stil ve moda günlüğü olarak tanımladığı blogu ‘Stilize’de (http://stilize.blogspot.com/), çocukluğundan beri ilgi alanı olan moda, stil ve hayata dair yeni trendlerle ilgili birikimlerini, gördüklerini, saptamalarını paylaşıyor. Böyle bir blog oluşturma fikrinden sonra üzerinde çok düşünerek, şahsa münhasır dokunuşlarla stil kazandırılan hayata dair tüm insani hareketleri kapsayan bir isim seçmeye karar veren Şeyma, ‘Stilize’nin tam da bu alanda hayat bulduğunu düşünüyor.

Bloğunda bazen stilize seyahatleri, tatilleri, bazen restoranları ve çoğunlukla giyim tercihlerini paylaşan Şeyma, bazen birçok marka ile işbirliği yaparak, okuyucularına hediyeler veriyor, basında dönem dönem stilize yaşam konusundaki yazıları ile yer alıyor.

Sosyal medyanın Stilize ile hayatına aktif olarak girdiğini belirten Şeyma, Facebook ve Twitter’dan anlık Stilize oluşumları okurları ve takipçileri ile paylaşıyor.

Stilize ile çok renkli bir deneyim yaşadığını düşünen Şeyma, interaktif olması sayesinde birçok okuyucu ile iletişim kurma, aynı alana ilgi duyan birçok diğer blog sahibi ile tanışma ve paylaşımı arttırma fırsatı bulur. Şu aralar Stilize ile ilgili birçok yeni fikir ve konu üzerinde çalışan ve “Ajandam dolu dolu” diyen Şeyma, sadece okuyucularının artacak olmasının bile kendisini heyecanlandırdığını belirtiyor.

Powered by Openmedia