Amatör olarak başladığı müziğin her alanıyla ilgileniyor

Süheyl Ünver / İşletme-2005 / İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü Araştırma Görevlisi

Süheyl gitar çalmaya 1999 yılında Saint-Joseph Lisesi’nde öğrenciyken başlar. Üniversitede farklı gruplarla konserlerde ve kayıtlarda performans gösterir. Londra’da yaptığı yüksek lisans döneminde ev kayıt sistemlerine ilgi duymaya başlar
ve amatör demo çalışmaları yapar. Profesyonel iş hayatına atıldıktan fazla vakit ayıramasa da farklı projelerde gitar ve basgitar çalmaya devam eder, kendi ev kayıtlarını üretir. 2011 yılından sonra akademik hayata atılınca müziğe tekrar vakit ayırmaya başlar.

Şu an Analogman isimli bir grupta gitar çalan Süheyl’in bugüne kadar internet yoluyla yayınladığı 10 demo albümü bulunuyor. Öte yandan kendi çapında ufak bir gitar koleksiyonu bulunan Süheyl, kendince “zararlı” olarak gördüğü bu alışkanlığına da devam ediyor. Müzik tutkusunu akademik hayata ve diğer uğraşlarına da yansıtan Süheyl’in, müzik pazarlaması üzerine yayımlanmış bir kitabı, yakın bir arkadaşıyla kurduğu Rock Okulu isimli bir blogu ve aynı isimle 2011-2012 yılları arasında Drum’n Bass dergisinde yazdığı bir köşesi bulunuyor.

 

Powered by Openmedia