Merak edilen tüm soruları BİLGİ’li hocalar cevapladı

18 yılda 5 binin üzerinde mezun veren İstanbul Bilgi Üniversitesi Yüksek Lisans Programları, yeni açtığı bölümlerle büyümeye devam ediyor. Alanlarında uzman isim ve akademisyenlerden oluşan eğitim kadrosunun katıldığı Tanıtım Toplantısı 2 Eylül’de santralistanbul’da gerçekleşti.

Dünyadaki gelişmelerin gün geçtikçe ivme kazandığı ve iş dünyasında rekabetin arttığı son dönemde, yüksek lisans eğitimi pek çok insan için kaçınılmaz bir kazanım haline geldi. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü çatısında yüksek lisans ve doktora eğitimi veren İstanbul Bilgi Üniversitesi yeni iş dünyasının yönetim, bilgi ve ilişki süreçlerine uyum sağlayan programlarıyla kariyer yolculuğuna yön veriyor.

2 Eylül 2014 Salı günü saat 18.00’de santralistanbul Kampüsü’nde BİLGİ lisansüstü programların tanıtılacağı “Tanıtım Toplantısı” düzenlendi. Sosyal Projeler ve STK Yönetimi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği ve Sosyoloji gibi yeni bölümlerin de tanıtıldığı etkinlikte, adaylar programlara dair bilgiyi direkt bölüm hocalarından alma şansı yakaladı.

Powered by Openmedia