BİLGİ Mezunları Kayıkhane’de buluştu

Uzun süredir bir araya geniş bir katılımla gelemeyen BİLGİ mezunları Bilgim’in düzenlediği Yılbaşı Partisi’nde hasret giderdi.

Her yıl BİLGİ mezunları bahar aylarında Homecoming’de buluşuyorlardı. Ancak iki yıldır farklı nedenlerden ötürü Homecoming etkinliği düzenlenememişti. Daha küçük çaptaki etkinliklerde bir araya gelen BİLGİ mezunları yılbaşı öncesinde Santralistanbul’daki yeni mekanları Kayıkhane’de bir araya geldi ve yılbaşını kutladılar. Yine bir BİLGİ mezunu olan Efe Özbil’in kurucusu olduğu Vira Yatçılık tarafından Santralistanbul’un Haliç kıyısında inşa edilen Kayıkhane’deki Knot adlı mekanda buluşan 500’ü aşkın mezun yoğun yağmura rağmen keyifli bir gece geçirdiler.

Her dönemden mezun vadı
Hemen her dönemden yüzlerce mezunun kaynaştığı ve hasret giderdiği etkinlikte mezunların tanımadıkları mezunlarla tanışma ve networking yapma imkanları da oldu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doğuşcan Oto Yılbaşı Buluşması’nı kısa sürede organize etmede ve mezunlara duyurmada çok iyi bir performans sergileyen Dernek İcra Kurulu Üyeleri Çağdaş Yıldız, Efe Özbil ve Serap Şahin’e özellikle teşekkürlerini iletti ve önümüzdeki dönemde bunun gibi orta ölçekli buluşmaları daha sık yapacaklarını söyledi.

Mezunların yeni mekanı Kayıkhane ve Knot
İstanbul Bilgi Üniversitesi Yelken ve Kürek Kulüpleri’ne de hizmet veren Kayıkhane hem bir yat-yelken eğitim merkezi hem de Haliç’in kıyısında keyifli bir soluk alma yeri… Arkasında Santralistanbul, önünde Haliç manzaralı bir de bir yeme içme mekanı var: Knot. Hem hafta içi, hem de hafta sonu gündüz ve akşam saatlerinde mezunlar Santralistanbul’a geldiklerinde burada arkadaşlarıyla buluşup, yemek yiyip keyifli zamanlar geçirebilirler.

Powered by Openmedia