Bin 638 yeni mezun

İstanbul Bilgi Üniversitesi 2011-2012 akademik yılı ön lisans ve lisans mezunları, 30 Haziran- 3 Temmuz tarihleri arasında Santral Kampusu’nda düzenlenen mezuniyet törenlerinde diplomalarını aldılar. Bu yıl, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin 15 bin mezununun arasına bin 638 mezun daha katıldı.

1996 yılında “Okul için değil, yaşam için öğrenmeliyiz” ilkesiyle eğitime başlayan ve ilk günden beri öğrencilerine uluslararası gelişim fırsatları sunan İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2011-2012 akademik yılında 4 fakülte, 31 lisans, 2 ön lisans programında eğitimlerini tamamlayan bin 638 öğrencisine diplomalarını verdi. İktisadi ve İdari Bilimler, Fen-Edebiyat, İletişim ve Hukuk Fakülteleri, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Avrupa Birliği Enstitüsü, Meslek Yüksek Okulu ile Adalet Meslek Yüksek Okulu’nun mezuniyet törenleri, 30 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında Santral Kampusu’nda gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Remzi Sanver’in açılış konuşmasıyla başlayan mezuniyet törenlerinde; dekanlar ve meslek yüksek okul müdürleri de yeni mezun öğrencilere kısa bir konuşma yaptılar. 2011-2012 akademik yılında İletişim Fakültesi’nden 417, Fen-Edebiyat Fakültesi’nden 328, Hukuk Fakültesi’nden 179, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden 549, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Avrupa Birliği Enstitüsün’den ise yaklaşık olarak 250 öğrenci mezun oldu. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde ön lisans eğitimi alan 165 öğrenci Meslek Yüksek Okulu’ndan diplomalarını aldı.

Bölüm birincileri kimler?

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Selin Altay okul birincisi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Yasemin Güven okul ikincisi, Fen-Edebiyat Fakültesi’nden İclal Didem Balta ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Gizem Turna okul üçüncü oldu. MYO’ndan Eser Çıplakoğlu, Adalet Meslek Yüksek Okulu’ndan Ferhan Erinç, Hukuk Fakültesi’nden Perihan Selçuk, İletişim Fakültesi’nden Deniz Kumral, Fen-Edebiyat Fakültesi’nden İclal Didem Balta bölüm birincisi oldular.

Powered by Openmedia