BİLGİ HABER AĞUSTOS 2010 SPOT SPOT

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Wall Street İnstitute işbirliği ile düzenlenen “Dil Eğitiminde Yeni Yaklaşımlar” başlıklı seminer 25 Haziran tarihinde Dolapdere Kampüsü’nde gerçekleşti. İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alan Duben, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ve Wall Street Institute Başkanı ve CEO’su Tim Daniels’ın açılış konuşmalarını yaptıkları seminere birçok eğitimci katıldı.

Jeremy Rifkin’in Avrupa Rüyası isimli kitabı Buket Okucu Özbay’ın çevirisi ve Nihal Ünver’in editörlüğünde İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları tarafından geçtiğimiz ay yayınlandı.

Rektör Prof. Dr. Halil Güven, mezuniyet törenleri sonrası Bilgi çalışanları ile bir araya geldi. Törende görev alan tüm çalışanlara, göstermiş oldukları özenli çalışmalarından ötürü, bizzat teşekkür etti.

IPS İletişim Vakfı’nın İletişim Fakülteleri’nin 2010 mezunları için düzenlediği “Okuldan Haber Odasına” eğitim programı 11 Temmuz’da Kuştepe Kampüsü’nde başladı.

Medya ve İletişim Sistemleri Lisans Programı Öğretim Görevlisi Esra Ercan Bilgiç ve eşi Ulaş Bilgiç’in ilk bebekleri Ekin, 14 Temmuz günü dünyaya geldi.

Powered by Openmedia