İtalyan yemek kültürü BİLGİ’de

İtalyanca Yaşam Kılavuzu sertifika programı 12 Şubat tarihinde gerçekleşen eğitim haftasını, İtalyan Yeme-İçme sanatına ayırdı.

İtalyan tarzı yaşam stili İtalyan tasarım ruhu ve çağdaş kültürüne odaklanan 7 haftalık programın, beşinci haftası konukları, İtalyan restaurant sahibi Vittorio Sindoni ile şefi Carmine Morgese izleyicilerle buluştu. Vittorio Sindoni domates soslu ve keçi peynirli el yapımı Orecchiette ile içi ıspanaklı ricotta peynirle doldurulmuş Ravioli hazırlamayı izleyicilere gösterdi. Teknik bilginin yanı sıra pratik becerilerinde sunulduğu 5. hafta programda izleyiciler keyifli zaman geçirdiler. BİLGİ Eğitim Direktörlüğü ve Tasarım Kültürü ve Yönetimi Bölümü işbirliği ile gerçekleştirilen program Alfa Romeo tarafından da destekleniyor.

Powered by Openmedia